Kıbrıs Ziyareti Hakkında

Türk Üroloji Derneği Onursal Başkanı Sedat Tellaloğlu, İkinci Başkanı Ateş Kadıoğlu ve Saymanı Turhan Çaşkurlu tarafından 23 Aralık 2016 Cuma tarihinde 26. Ulusal Üroloji Kongresi'nin gerçekleştireceği Kıbrıs'a bir ziyaret düzenlemiş ve bu ziyaretler çerçevesinde Kıbrıslı makamlarla görüşülmüştür.
   
İlk görüşme KKTC Meclis Başkanı Sayın Dr. Sibel Siber ile olmuştur. Makamında gerçekleşen ziyarette kongremiz hakkında bilgi verilmiş ve kendilerinin destekleri arz edilmiştir.
   
İkinci görüşme KKKTC Başbakanı Sayın Hüseyin Özgürgün'e olmuştur. Görüşme sırasında kongremiz ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılmış ve her türlü destekleri arz edilmiştir.
   
Üçüncü ziyaret KKTC Sağlık Bakanı Sayın Dr. Faiz Sucuoğlu'na gerçekleştirilmiştir. Sağlık Bakanlığında gerçekleşen toplantıda Bakan Sucuoğlu'na hem kongremiz hakkında detaylı bilgi verilmiş hem de mevcut işbirliğimizi daha da ileriye götürebilmek maksadıyla neler yapılabileceği konusunda fikir alış-verişinde bulunulmuştur.
   
Dördüncü ve son ziyaret kapsamında KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı'nın makamında kabul gerçekleşmiştir. Bu görüşmeye Kıbrıs'tan ürolog meslektaşımız Sayın Kemal Bolayır da katılmıştır. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanı'na 6 – 9 Ekim 2016 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirdiğimiz 25. Ulusal Üroloji Kongresi'ne destekleri için teşekkür edilmiştir. 12 – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında yine Kıbrıs'ta düzenlenecek kongremiz için desteklerinin süreceğini belirten Sayın Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile görüşme dostane bir atmosferde gerçekleşmiştir.
ÜYE GİRİŞİ
KONGRELER
  • Türk Üroloji Dernekler Sempozyumu
  • Türk Üroloji Dernekler Sempozyumu
  • Türk Androloji Derneği 22. Ulusal Androloji Kongresi
İletişim
Adres: Prof. Nurettin Öktel Sokak, Lale Palas Apt.,
10/2 34382 Şişli - İstanbul

Tel: (212) 232 46 89 - (212) 241 76 62
Faks: (212) 233 98 04
e-posta: [email protected]
Dernek Hakkında
Başkanlar
Tarihçe
Tüzük
Yönetim Kurulu
Faaliyet Raporu
Komiteler
Yönergeler
Bilimsel Faaliyetler
Kongre
Sempozyum
Periyodik Toplantılar
Kongre Destek Kriterleri
Yayınlarımız
Türk Üroloji Dergisi
Türk Üroloji Seminerleri
Türk Üroloji Gazetesi
LookUs & Online Makale